• LinkedIn
  • Subcribe to Our RSS Feed

Четвърти семинар

Тревожен сигнал за демокрацията!

 

Четвърти семинарЧетвъртият семинар на Школата за демокрация се проведе на 12 ноември в Червената къща. Участниците имаха възможността да чуят изключително интересния анализ на проф. Огнян Минчев за развитието на демокрацията у нас в последните 22 години и неговата прогноза за тенденциите след последните избори.

Проф. Огнян МинчевДа се запознаят с един от кандидатите за президент на избори 2011 – г-н Румен Христов, който сподели с тях притесненията си от редица практики, които е наблюдавал по време на кампанията си и които повдигат въпроса за реалното функциониране на демокрацията в страната ни. Да научат каква е гледната точка на банкерите за причините за световната финансова криза, проблемите на Гърция и на еврото, от изпълнителния директор на една от най-големите банки в България г-н Левон Хампарцумян.

 

И да чуят провокативния доклад на икономическия редактор на money.bg г-н Спас Стамболски за борбата на демокрацията срещу финансовата криза, спекулантите и евробюрокрацията.

Силен интерес предизвика изложението на г-н Вулф Броке, който представи един актуален политически феномен от своята страна – създаването и успехите на т.нар. Пиратска партия в Германия.
Подробната програма на семинара можете да видите в прикачения файл.
Програма на ІV семинар
Заглавие: Програма (0 click)
Caption: Програма на ІV семинар
Filename: programa_4_seminar1.pdf
Size: 82 kB

Leave a comment